Rich-text Reply

None of my tests I created after the 9th of February are getting results

joako 02-12-15
Accepted Solution

None of my tests I created after the 9th of February are getting results

[ Edited ]

Hello!

 

I saw there haave been some bugs with the results of some tests last week. And it seems like everything is working now for other users.

 

However I am still havgin 3 tests running since the 9th of Feb which are not getting any results at all and I do not know if this is related to the bugs identified last week or I am doing something wrong.

 

Thank you very much for your support.

 

Joako

Level 2

Amanda 02-12-15
 

Re: None of my tests I created after the 9th of February are getting results

Hi Joako, Thanks for bringing this up. Would you be able to post the URL where you expect the experiment to be running so I can look into this for you?

Optimizely
joako 02-13-15
 

Re: None of my tests I created after the 9th of February are getting results

Level 2
Amanda 02-13-15
 

Re: None of my tests I created after the 9th of February are getting results

[ Edited ]

Hi there. The Optimizely snippet is actually not present on that page, which would cause your experiment to stop recording results. Can you check with your team to see if it was accidentally removed? Once you get the snippet back on the page, your experiments should track data just fine.

 

Screen Shot 2015-02-13 at 7.26.08 AM.png

Optimizely
joako 02-16-15
 

Re: None of my tests I created after the 9th of February are getting results

Thank you Amanda. You are right. We forgot to delete the cache on those pages and the previous version did not have the snippet. Now it is working fine.

Smiley Happy

Thanks!

Joako
Level 2